lautan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lautan
Lingga: (laut)

  1. wong buwangan;
  2. apa-apa sing gêgayutan karo sêgara, upama pêrang lautan:
  3. sêgara gêdhe.








Kata kunci/keywords: arti lautan, makna lautan, definisi lautan, tegese lautan, tegesipun lautan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.