lawa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lawa Aksara Jawa: (la) (wa)
Lingga: krama/ngoko

  1. araning kewan bangsaning codhot (kalong).








Kata kunci/keywords: arti lawa, makna lawa, definisi lawa, tegese lawa, tegesipun lawa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.