lawan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lawan (Kw)

  1. mungsuh, tandhing;
  2. lan, karo, lan uga: nglawan (Kw): nêmpuh pêrang, nanggulang mungsuh;








Kata kunci/keywords: arti lawan, makna lawan, definisi lawan, tegese lawan, tegesipun lawan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org