lawas-lawas kawongan godhong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

lawas-lawas kawongan godhong Aksara Jawa: ꦭꦮꦱ꧀ꦭꦮꦱ꧀ꦏꦮꦺꦴꦔꦔꦺꦴ
Lingga: (godhong)

  1. pr wong ngabdi lawas-lawas mêsthi ora kanggo









Kata kunci/keywords: arti lawas-lawas kawongan godhong, makna lawas-lawas kawongan godhong, definisi lawas-lawas kawongan godhong, tegese lawas-lawas kawongan godhong, tegesipun lawas-lawas kawongan godhong
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org