lawe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

lawe krama/ngoko

  1. bolah lêmbut sing arêp ditênun;
  2. salawe bêntêt: 25 wutuh;








Kata kunci/keywords: arti lawe, makna lawe, definisi lawe, tegese lawe, tegesipun laweBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org