lawe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

lawe krama/ngoko

  1. bolah lêmbut sing arêp ditênun;
  2. salawe bêntêt: 25 wutuh;








Kata kunci/keywords: arti lawe, makna lawe, definisi lawe, tegese lawe, tegesipun laweBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=lawe&oldid=44558"