layon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

layon
Lingga: (layu)

  1. krama/ngoko kêmbang kang wis layu;
  2. ki mayid, bangke.







Kata kunci/keywords: arti layon, makna layon, definisi layon, tegese layon, tegesipun layon

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.