leda

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

leda Aksara Jawa: ꦭꦺꦢ
Lingga: krama/ngoko

  1. sêmbrana, kurang tumêmên;








Kata kunci/keywords: arti leda, makna leda, definisi leda, tegese leda, tegesipun leda
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org