leda

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

léda Aksara Jawa: ꦭꦺ () (da)
Lingga: (léda)
krama/ngoko

  1. sembrana, kurang tumemen;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti leda, makna leda, definisi leda, tegese leda, tegesipun leda

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.