leja

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

leja Aksara Jawa: ꦭꦺ (le) (ja)
Lingga: krama/ngoko

  1. araning bakal.








Kata kunci/keywords: arti leja, makna leja, definisi leja, tegese leja, tegesipun leja
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.