lelang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lelang Aksara Jawa: ꦭꦺ (le) (la) (ng)
Lingga: krama/ngoko

  1. Cithakan:Prt adol tuku) barang ing umum sing pangênyange sarana onjon-onjonan;








Kata kunci/keywords: arti lelang, makna lelang, definisi lelang, tegese lelang, tegesipun lelang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.