Menyang kontèn

lele

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

Tembung aran

lele

lélé Aksara Jawa: ꦭꦺ ()ꦭꦺ ()
Lingga: (lélé)
krama/ngoko

  1. iwak kali.


Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti lele, makna lele, definisi lele, tegese lele, tegesipun lele

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.

basa Indonésia[besut]

Tembung aran [ id ]

lele (plural: lele-lele; posesif ku, mu, nya; partikula: kah, lah)

  1. iwak kali kang awake dawa lan lunyu, Clariidae