lele

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lele Aksara Jawa: ꦭꦺ (le)ꦭꦺ (le)
Lingga: krama/ngoko

  1. iwak kali.








Kata kunci/keywords: arti lele, makna lele, definisi lele, tegese lele, tegesipun lele
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org