lengkang

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

lengkang Aksara Jawa: ꦭꦺꦁ (leng)ꦏꦁ (kang)
Lingga:

  1. êngg
krama
Krama lengkang
Ngoko lengkang
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

longkang.

Fairytale down blue.png Tembung andhahan






Kata kunci/keywords: arti lengkang, makna lengkang, definisi lengkang, tegese lengkang, tegesipun lengkang

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.