lering

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

lering Aksara Jawa: ꦭꦺ (le)ꦫꦶ (ri) (ng)
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg pit.







Kata kunci/keywords: arti lering, makna lering, definisi lering, tegese lering, tegesipun lering

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.