lesa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lesa Aksara Jawa: ꦭꦺ (le) (sa)
Lingga:

  1. (Kw) wc klesa, kalesa.








Kata kunci/keywords: arti lesa, makna lesa, definisi lesa, tegese lesa, tegesipun lesa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.