lesa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

lesa Aksara Jawa: ꦭꦺꦱ
Lingga:

  1. (Kw) wc klesa, kalesa.








Kata kunci/keywords: arti lesa, makna lesa, definisi lesa, tegese lesa, tegesipun lesaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org