leyo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

leyo Aksara Jawa: ꦭꦺ (le)ꦪꦺꦴ (yo)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) singa.








Kata kunci/keywords: arti leyo, makna leyo, definisi leyo, tegese leyo, tegesipun leyo
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.