li

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

li Aksara Jawa: ꦭꦶ (li)
Lingga:

  1. êngg pc lah mangka.








Kata kunci/keywords: arti li, makna li, definisi li, tegese li, tegesipun li
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.