li

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

li Aksara Jawa: ꦭꦶ
Lingga:

  1. êngg pc lah mangka.








Kata kunci/keywords: arti li, makna li, definisi li, tegese li, tegesipun liBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org