Menyang kontèn

li

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

li Aksara Jawa: ꦭꦶ (li)

  1. êngg pc lah mangka.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti li, makna li, definisi li, tegese li, tegesipun li

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.