li

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

li Aksara Jawa: ꦭꦶ (li)
Lingga:

  1. êngg pc lah mangka.







Kata kunci/keywords: arti li, makna li, definisi li, tegese li, tegesipun li

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.