licit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

licit Aksara Jawa: ꦭꦶ (li)ꦕꦶ (ci)ꦠ꧀ (t)
Lingga:

  1. êngg pc alus dening lênga;;
Kacocogna karo klicit.








Kata kunci/keywords: arti licit, makna licit, definisi licit, tegese licit, tegesipun licit
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.