licit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

licit Aksara Jawa: ꦭꦶꦕꦶꦠ꧀
Lingga:

  1. êngg pc alus dening lênga;;
Kacocogna karo klicit.








Kata kunci/keywords: arti licit, makna licit, definisi licit, tegese licit, tegesipun licitBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=licit&oldid=101600"