licit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

licit Aksara Jawa: ꦭꦶꦕꦶꦠ꧀
Lingga:

  1. êngg pc alus dening lênga;;
Kacocogna karo klicit.








Kata kunci/keywords: arti licit, makna licit, definisi licit, tegese licit, tegesipun licitBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org