licit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

licit Aksara Jawa: ꦭꦶꦕꦶꦠ꧀
Lingga:

  1. êngg pc alus dening lênga;;
Kacocogna karo klicit.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=licit&oldid=51036"