ligar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ligar Aksara Jawa: ꦭꦶ (li) (ga) (r)
Lingga:

  1. (Kw) gogrog, rontog;








Kata kunci/keywords: arti ligar, makna ligar, definisi ligar, tegese ligar, tegesipun ligar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.