lika

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

lika Aksara Jawa: ꦭꦶꦏ
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) tulis;








Kata kunci/keywords: arti lika, makna lika, definisi lika, tegese lika, tegesipun likaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org