lika

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

lika Aksara Jawa: ꦭꦶꦏ
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) tulis;








Kata kunci/keywords: arti lika, makna lika, definisi lika, tegese lika, tegesipun likaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=lika&oldid=102562"