likita

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

likita Aksara Jawa: ꦭꦶ (li)ꦏꦶ (ki) (ta)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) tulis, tinulis.








Kata kunci/keywords: arti likita, makna likita, definisi likita, tegese likita, tegesipun likita
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org