likur

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

likur Aksara Jawa: ꦭꦶ (li)ꦏꦸꦂ (kur)
Lingga: krama/ngoko

  1. kanggo katêranganing wilangan antarane 20-30 (kêjaba 25), upama
    salikur (21).Rolikur (22);
Fairytale down blue.png Tembung andhahan






Kata kunci/keywords: arti likur, makna likur, definisi likur, tegese likur, tegesipun likur

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.