limar

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

limar Aksara Jawa: ꦭꦶ (li)ꦩꦂ (mar)
krama/ngoko

  1. araning tenunan bangsaning cindhé sutra







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti limar, makna limar, definisi limar, tegese limar, tegesipun limar

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.