limar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

limar Aksara Jawa: ꦭꦶ (li) (ma) (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. araning tênunan bangsaning cindhe sutra








Kata kunci/keywords: arti limar, makna limar, definisi limar, tegese limar, tegesipun limar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.