limas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

limas Aksara Jawa: ꦭꦶ (li) (ma)ꦱ꧀ (s)
Lingga: krama/ngoko

  1. daging kêbo ing sampil.








Kata kunci/keywords: arti limas, makna limas, definisi limas, tegese limas, tegesipun limas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.