limit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

limit Aksara Jawa: ꦭꦶ (li)ꦩꦶ (mi)ꦠ꧀ (t)
Lingga: krama/ngoko

  1. wrata sarta alus tmr. dalan (marga kêrêp diambah).








Kata kunci/keywords: arti limit, makna limit, definisi limit, tegese limit, tegesipun limit
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org