limo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

limo Aksara Jawa: ꦭꦶ (li)ꦩꦺꦴ (mo)
Lingga:

  1. (Kw) jêruk.








Kata kunci/keywords: arti limo, makna limo, definisi limo, tegese limo, tegesipun limo
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.