limpa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

limpa Aksara Jawa: ꦭꦶ (li)ꦩ꧀ (m) (pa)
Lingga: krama/ngoko

  1. araning peranganing jêroan sing tumèmpèl ing wadhuk.








Kata kunci/keywords: arti limpa, makna limpa, definisi limpa, tegese limpa, tegesipun limpa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.