limpah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

limpah Aksara Jawa: ꦭꦶ (li)ꦩ꧀ (m) (pa) (h)
Lingga:

  1. (Kw) wutah;







Kata kunci/keywords: arti limpah, makna limpah, definisi limpah, tegese limpah, tegesipun limpah

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.