limungsungan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

limungsungan Aksara Jawa: ꦭꦶ (li)ꦩꦸ (mu) (ng)ꦱꦸ (su) (nga)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. (Kw) dilipur, diarih-arih.








Kata kunci/keywords: arti limungsungan, makna limungsungan, definisi limungsungan, tegese limungsungan, tegesipun limungsungan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org