limus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

limus Aksara Jawa: ꦭꦶ (li)ꦩꦸ (mu)ꦱ꧀ (s)
Lingga:

  1. (Kw) pakèl.







Kata kunci/keywords: arti limus, makna limus, definisi limus, tegese limus, tegesipun limus

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.