lina

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

lina (Snk) (Kw)

  1. ilang, sirna;
  2. mati.







Kata kunci/keywords: arti lina, makna lina, definisi lina, tegese lina, tegesipun lina

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.