lindhu

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

lindhu Aksara Jawa: ꦭꦶ (li)ꦤ꧀ (n)ꦝꦸ (dhu)
Lingga: krama/ngoko

  1. gênjoting bumi (marga dayaning gunung gêni, longsoring lapisan bumi lsp);







Kata kunci/keywords: arti lindhu, makna lindhu, definisi lindhu, tegese lindhu, tegesipun lindhu

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.