lingkungan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lingkungan Aksara Jawa: ꦭꦶ (li) (ng)ꦏꦸ (ku) (nga)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. pc lèngkongan, tikungan.








Kata kunci/keywords: arti lingkungan, makna lingkungan, definisi lingkungan, tegese lingkungan, tegesipun lingkungan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org