linglung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

linglung Aksara Jawa: ꦭꦶ (li) (ng)ꦭꦸ (lu) (ng)
Lingga:

  1. (Kw) bingung atine marga kêsêngsêm lsp.








Kata kunci/keywords: arti linglung, makna linglung, definisi linglung, tegese linglung, tegesipun linglung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org