lining

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

lining Aksara Jawa: ꦭꦶꦤꦶꦁ
Lingga:krama/ngoko

  1. iris, sigar, upama sêmangka salining;








Kata kunci/keywords: arti lining, makna lining, definisi lining, tegese lining, tegesipun liningBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org