lining

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lining Aksara Jawa: ꦭꦶ (li)ꦤꦶ (ni) (ng)
Lingga: krama/ngoko

  1. iris, sigar, upama sêmangka salining;








Kata kunci/keywords: arti lining, makna lining, definisi lining, tegese lining, tegesipun lining
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.