linuhung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

linuhung Aksara Jawa: ꦭꦶ (li)ꦤꦸ (nu)ꦲꦸ (hu) (ng)
Lingga:

  1. (Kw) mulya, luhur;;
Kacocogna karo luhung.








Kata kunci/keywords: arti linuhung, makna linuhung, definisi linuhung, tegese linuhung, tegesipun linuhung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.