lir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

lir (Kw)

  1. têgêse, karêpe;
  2. karêp utawa têgêsing têtêmbungan lsp;
  3. kaanan kang sajati;








Kata kunci/keywords: arti lir, makna lir, definisi lir, tegese lir, tegesipun lir
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org