lira

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

lira Aksara Jawa: ꦭꦶꦫ
Lingga:

  1. pc wlira (kayu sêntèkan ing tênunan).








Kata kunci/keywords: arti lira, makna lira, definisi lira, tegese lira, tegesipun liraBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org