lira

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lira Aksara Jawa: ꦭꦶ (li) (ra)
Lingga:

  1. pc wlira (kayu sêntèkan ing tênunan).








Kata kunci/keywords: arti lira, makna lira, definisi lira, tegese lira, tegesipun lira
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.