lira

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

lira Aksara Jawa: ꦭꦶꦫ
Lingga:

  1. pc wlira (kayu sêntèkan ing tênunan).








Kata kunci/keywords: arti lira, makna lira, definisi lira, tegese lira, tegesipun liraBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=lira&oldid=101456"