lirik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lirik Aksara Jawa: ꦭꦶ (li)ꦫꦶ (ri)ꦏ꧀ (k)
Lingga: krama/ngoko

  1. obahing mata mandêng nisih;








Kata kunci/keywords: arti lirik, makna lirik, definisi lirik, tegese lirik, tegesipun lirik
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org