lisènsi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lisènsi Aksara Jawa: ꦭꦶ (li)ꦱꦺ ()ꦤ꧀ (n)ꦱꦶ (si)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) layang palilah saka Nêgara.








Kata kunci/keywords: arti lisènsi, makna lisènsi, definisi lisènsi, tegese lisènsi, tegesipun lisènsi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org