lisa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lisa Aksara Jawa: ꦭꦶ (li) (sa)
Lingga: krama/ngoko

  1. lingsa.








Kata kunci/keywords: arti lisa, makna lisa, definisi lisa, tegese lisa, tegesipun lisa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.