loba

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

loba (Snk) (Kw)

  1. murka, ora nrima ing pandum;
  2. bathi.








Kata kunci/keywords: arti loba, makna loba, definisi loba, tegese loba, tegesipun loba
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.