Menyang kontèn

lobak

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

lobak Aksara Jawa: ꦭꦺꦴ (lo) (ba)ꦏ꧀ (k)
krama/ngoko

  1. araning sayuran.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti lobak, makna lobak, definisi lobak, tegese lobak, tegesipun lobak

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.