Menyang kontèn

lobo

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

lobo Aksara Jawa: ꦭꦺꦴ (lo)ꦧꦺꦴ (bo)
krama/ngoko

  1. êngg lobok.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti lobo, makna lobo, definisi lobo, tegese lobo, tegesipun lobo

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.