lobo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

lobo Aksara Jawa: ꦭꦺꦴꦧꦺꦴ
Lingga:krama/ngoko

  1. êngg lobok.








Kata kunci/keywords: arti lobo, makna lobo, definisi lobo, tegese lobo, tegesipun loboBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org