lodan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lodan Aksara Jawa: ꦭꦺꦴ (lo) (da)ꦤ꧀ (n)
Lingga: krama/ngoko

  1. araning iwak gêdhe ing sêgara (klêbu kewan nusoni).








Kata kunci/keywords: arti lodan, makna lodan, definisi lodan, tegese lodan, tegesipun lodan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.