logro

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

logro krama/ngoko

  1. lobok;
  2. kêndho, ora sêrak tmr. gurung.







Kata kunci/keywords: arti logro, makna logro, definisi logro, tegese logro, tegesipun logro

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.