loh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

loh Aksara Jawa: ꦭꦺꦴ (lo) (h)
Lingga: krama/ngoko

  1. akèh banyune sarta subur tmr. lêmah;








Kata kunci/keywords: arti loh, makna loh, definisi loh, tegese loh, tegesipun loh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.