Menyang kontèn

loke

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

loké krama/ngoko

  1. luké;
  2. araning kara.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti loke, makna loke, definisi loke, tegese loke, tegesipun loke

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.