loke

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

loke krama/ngoko

  1. luke;
  2. araning kara.








Kata kunci/keywords: arti loke, makna loke, definisi loke, tegese loke, tegesipun lokeBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org