lokita

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

lokita Aksara Jawa: ꦭꦺꦴꦏꦶꦠ
Lingga:

  1. (Kw) lukita.








Kata kunci/keywords: arti lokita, makna lokita, definisi lokita, tegese lokita, tegesipun lokita
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org