lolos

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lolos

  1. didudut tmr. barang-barang sing dawa-dawa, upama sada dilolos;
  2. êngg budhal, mangkat;
  3. ki minggat;








Kata kunci/keywords: arti lolos, makna lolos, definisi lolos, tegese lolos, tegesipun lolos
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.