lom

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lom krama/ngoko

  1. pucêt ngêlob-êlob;
  2. êngg ngêlih.








Kata kunci/keywords: arti lom, makna lom, definisi lom, tegese lom, tegesipun lom
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.