loma

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

loma Aksara Jawa: ꦭꦺꦴ (lo) (ma)
Lingga: krama/ngoko

  1. sênêng wèwèh, ora cêthil.








Kata kunci/keywords: arti loma, makna loma, definisi loma, tegese loma, tegesipun loma
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.